Nieuws

Flybe van Doncaster Sheffield Airport naar Schiphol

Flybe, naar eigen zeggen de grootste regionale luchtvaartmaatschappij in Europa, heeft vandaag haar zomerschema voor 2016 bekend gemaakt. Flybe gaat van Doncaster Sheffield Airport acht nieuwe routes vliegen, één daarvan is Schiphol. De route van en naar Schiphol zal dagelijks worden uitgevoerd.

Naast Amsterdam wordt er ook gevlogen op Alicante, Berlijn Tegel, Faro, Jersey, Malaga, Newquay en Parijs Charles De Gaulle. “We zijn verheugd om ons nieuwe schema vanaf Doncaster Sheffield Airport te bevestigen. We zijn ervan overtuigd dat we een aantrekkelijk en betaalbaar schema hebben gemaakt voor de zomer van 2016”, aldus Philip Delaney (Director of Sales and Distibution).

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees TravelPro #46 van 11 november online!

Volgende bericht

airberlin vergroot aanbod langeafstandsvluchten

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.