NieuwsVideo

Foto’s en video – Best of TUI…The Challenge 2019 van start

Aan de Lycische kust in Turkije is op dit moment de vierde editie van ‘Best of TUI…The Challenge 2019’ in volle gang. Met het nog steeds zeer vernieuwende studiereisconcept wil de touroperator de kennis bij reisprofessionals over haar eigen hotelconcepten en de regio verbeteren.

Turkije is daarnaast een belangrijke bestemming voor TUI. In samenwerking met JustCurious, Bizon Events en Sunny Cars biedt TUI de deelnemers een zeer actief dag-tot-dag programma waarbij tal van opdrachten moeten worden gedaan om aan het eind van de rit de meeste punten te verdienen.

De teams vertrekken vandaag vanuit het TUI Sensatori resort Barut Fethiye richting het TUI BLUE Sarigerme Park en zullen later deze week ook een bezoek brengen aan onder andere TUI SNESIMAR Seno Resort & Spa, ROBINSON Club Sarigerme Park en TUI MAGIC LIFE Bodrum. Like het fotoalbum ‘Best of TUI…The Challenge 2019’ op de Facebook-pagina van TravelPro waarin dagelijks nieuwe foto’s worden geplaatst.

Best of TUI…The Challenge

Dag 1 van Best of TUI…The Challenge, van Schiphol tot de opdracht en het diner in in het TUI Sensatori resort Barut Fethiye.

Posted by TravelPro on Sunday, May 19, 2019

© 2019 – 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Vuelandia nodigt je uit voor een barbecue

Volgende bericht

KLM: geen gratis ruimbagage op verre vluchten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.