Nieuws

Foto’s Jij&KLM Lenteborrel

Enkele honderden reisagenten bezochten gisteravond de Jij&KLM Lenteborrel die plaatsvond bij Inn Style (Maarssen). Tijdens de Lenteborrel, voorgaande jaren was er sprake van een Jij&KLM Beachborrel tijdens de zomermaanden, werd de nieuwe Jij&KLM gelanceerd.

Tijdens de Jij&KLM Lenteborrel waren er mooie prijzen te winnen, waarbij er een speciale Weet&Win! LIVE werd gespeeld met Radio 538 DJ Jeroen Nieuwenhuize als quizmaster. Iedereen maakte kans op mooie prijzen. Miranda Schoone ging er vandoor met de verzorgde reis naar Aruba. Muzikaal hoogtepunt van de avond was de 9-mans band Mag Het Wat Zachter, bekend van Radio 538. Bekijk de foto’s van de avond op de Facebook-pagina van TravelPro, waar je ook een livestream kunt terugkijken.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Bezettingsgraad KLM naar recordhoogte van 89,5%

Volgende bericht

Lees Zuid-Afrika Webmagazine

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.