Nieuws

(Foto’s) PASRA trapt Airline Express af

Gisteravond werd op Schiphol het startsein gegeven voor de Airline Express 2018 van PASRA. “Het was een erg leuke en interessante avond. Ik hoorde van Marlies Bokx (Secretaris PASRA) dat zij vanochtend al enthousiaste mailtjes van deelnemers heeft ontvangen”, zegt Margreeth Kappert (Voorzitter PASRA) tegen TravelPro.

Deze en volgende maand vindt de 28ste editie van de Airline Express plaats, waar 27 luchtvaartmaatschappijen je bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Dit jaar zijn er vijf nieuwe airlines: Lufthansa Group, Turkish Airlines, Air Mauritius, Condor en South African Airways. Vanavond is de Airline Express in Rotterdam, daarna volgen Hengelo (maandag 26 maart) Assen (dinsdag 27 maart) Eindhoven (maandag 9 april), Arnhem (dinsdag 10 april) en tot slot Schiphol (maandag 16 april).

Bekijk hier de foto’s van gisteravond!

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Margreeth Kappert (Alitalia) naar Qatar Airways

Volgende bericht

Wizz Air kondigt grootste uitbreiding ooit aan

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."