Nieuws

(Foto’s) TUI Tram in Den Haag

Spanje, en om precies te zijn Gran Canaria, mag zich verheugen in de warme belangstelling van de Nederlandse vakantieganger. Gran Canaria wil graag in het oog springen bij de Nederlandse vakantieganger en heeft daarom samen met de marketingafdeling van TUI een mooie actie opgezet; Tramlijn 16 is omgedoopt tot Gran Canaria tram mét een TUI Smile rijdt deze zomer de Nederlanders door Rijswijk en Den Haag naar het Scheveningse strand. Mooie reden voor een feestelijk moment en een kort ritje met de leukste trambestuurder van Den Haag.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

SkyWork Airlines nieuwe klant AVIAREPS

Volgende bericht

E-visums.nl: steeds meer samenwerkingen met reisorganisaties

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."