Nieuws

(Foto’s & video) TravelPro Dinner Workshop mei 2018

Deel dit artikel

We kunnen opnieuw terugkijken op succesvolle TravelPro Dinner Workshops, die maandag 28 en dinsdag 29 mei in zowel Amsterdam als Arnhem werden gehouden. Ruim 120 reisagenten werden bijgepraat over de producten van Delta Air Lines, Visit Orlando, Walt Disney World en Disney Cruise Line en genoten ondertussen van een heerlijk diner.

De avond werd voor Loes Rikmanspoel (Travel Counsellor) en Rianne van Hest (Tui at Home) wel heel speciaal. Deze dames gingen naar huis met een verzorgde reis naar Orlando, inclusief tickets van Delta Air Lines, voor twee personen. Zij wisten de meeste antwoorden (en waren het snelst) op de vragen die werden gesteld na aanleiding van de presentaties.

Lees meer in TravelPro 24, van 15 juni. Maar wie niet kan wachten, hieronder vind je de foto’s en video. Wil je ook een keer naar de TravelPro Dinner Workshops? Houd onze site dan in de gaten, want in het najaar staat er weer een reeks gepland.

Foto's van de TravelPro Dinner Workshops op 28 en 29 mei met Delta Air Lines, Visit Orlando, Walt Disney World en Disney Cruise Line die plaatsvonden in het ROSARIUM te Amsterdam en in Van der Valk in Duiven.

Posted by TravelPro on Wednesday, 30 May 2018

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reis met je Hart zoekt reisprofessionals om Dam tot Dam te lopen

Volgende bericht

Singapore Airlines komt met langste non-stop vlucht

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."