Voor wie niet kan wachten tot het wintersportseizoen weer gaat beginnen, biedt Interhome de mogelijkheid om voor een mooi prijsje de skiopening in Kappl (Oostenrijk) mee te maken. De skiopening in Kappl wordt al jaren georganiseerd door Inter Chalet, het zusterbedrijf van Interhome.

“Wij hebben aantrekkelijke pakketten samengesteld om het skiseizoen 2019/2020 goed te beginnen. Van 13 tot 15 december 2019 zal de opening plaatsvinden. Inclusief een gratis skipas voor de zaterdag, test gratis de nieuwste ski en snowboardmaterialen en waag een dansje tijdens het après-skifeest op zaterdagavond”, zo laat Rudolf Verbeek (Commercieel Manager Interhome) weten.

“Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het een hele rit in de auto is voor een dagje skiën, maar met een goed Foute Spotify lijst aan en wat leuke vrienden of collega’s in de auto is het goed te doen. Dit jaar hebben we ook de mogelijkheid om drie nachten of zelfs een week te verblijven. Ik weet zeker dat er wel een paar gekke reisagenten zijn die erbij willen zijn.” Prijzen voor twee personen voor twee nachten inclusief ontbijt vanaf €238. Neem voor meer informatie contact op met Rudolf Verbeek of kijk op de website van Interhome.