Nieuws

Ga mee op studiereis met Oad!

Deel dit artikel

Ervaar nu zelf waarom steeds meer klanten kiezen voor het gemak en comfort van een busvakantie bij Oad! Oad nodigt je graag uit om samen met haar klanten mee te gaan op groepsreis. “Zo ervaar je pas echt wat de klant ook ervaart”, zegt Marloes Kolenbrander (Accountmanager Retail & Relatiebeheer bij Oad).

“Met een groepsreis van Oad maak je prachtige reizen door de mooiste regio’s in heel Europa. Je ziet onderweg veel en leert een bestemming echt kennen. Tevens is het een gezellige manier van reizen, want je reist in een groep en beleeft en ervaart de reis met elkaar. Het reizen met de bus ontzorgt, want je hoeft zelf nergens aan te denken of uit te stippelen. En, je kunt tijdens de lunch genieten van een drankje, want je hoeft zelf ook niet te rijden”, zegt Kolenbrander.

“We begroeten je graag op één van onze Oad reizen. Ga je met ons mee, wellicht samen met een collega van een ander filiaal?” Bekijk nu snel de reizen, de vertrekdata en alle andere informatie en voorwaarden: https://retail.oad.nl/info/reisagenten

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI Studiereizen Voorjaar 2019 staan online

Volgende bericht

Drone bij Heathrow: vertrekkende vluchten gecanceld

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."