Nieuws

George beloont: Nationale Tijdschriften Bon

Deel dit artikel

Nadat George een maand niet gestrooid heeft met leuke extraatjes, is het deze maand weer tijd voor een leuke beloning wanneer je via Parcompare boekt. Zeker in deze tijd van het jaar is het af en toe lekker om even op de bank te kruipen met een warme kop thee of chocolademelk en jouw favoriete tijdschrift. Daarom krijg je een Nationale Tijdschriften Bon opgestuurd wanneer jij een aantal boekingen maakt voor jouw klanten via Parcompare in de maand december. Heb jij dit gedaan? Dan ontvang je in januari van ons deze bon opgestuurd.

De Nationale Tijdschriften Bon biedt jou een tijdelijk cadeau-abonnement op jouw favoriete tijdschrift. Je kunt kiezen uit meer dan 300 verschillende tijdschriften en dagbladen! Je ontvangt van ons deze bon thuisgestuurd, waarna jij zelf kunt kiezen van welk tijdschrift jij graag het abonnement wilt ontvangen. Dit abonnement stopt uiteraard automatisch en zit je daarna nergens aan vast.

De actievoorwaarden:
• Het gaat om boekingen via Parcompare voor een parkeerplaats, een parkeerplaats met overnachting of een taxi bij/naar het vliegveld. Deze boekingen kunnen gemaakt worden in BAS of de online reserveringsmodule.
• Iedere zelfstandige reisagent dient minimaal 4 boekingen per maand te maken. Een maand loopt van de eerste van de maand t/m de laatste dag van de maand.
• Ieder reisbureau dient minimaal 8 boekingen per maand) te maken.
• De Nationale Tijdschriften Bon wordt gegeven aan iedere reisagent en –bureau die het target gehaald heeft.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ryanair vanaf Schiphol naar Malaga

Volgende bericht

Nieuwe identiteit voor Beachcomber

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."