Nieuws

Gerard Wolters naar TWI

Gerard Wolters (rechts op de foto) treedt vanaf 1 mei in dienst bij TWI. Hij gaat daar het huidige sales- en marketingteam aansturen en versterken. Op dit moment wordt de afdeling aangestuurd door Kenneth Defares (links) en Jan Schaddenhorst. Gerard was voorheen onder meer werkzaam als salesmanager bij Oad Reizen en NS Travel. Met het aannemen van Gerard wil TWI de brug tussen reisbranche en TWI verder verstevigen. ‘Als jarenlange klant van TWI, weet ik wat de toeristische markt van TWI verwacht, stelt Gerard. ‘We zullen duidelijk(er) moeten maken dat we naast dé scherpste prijs, veel meer doen dan enkel gidsen distribueren.’ Om de service voor de reisbranche op het huidige peil te kunnen handhaven zal TWI nog meer nieuwe, branchevreemde klanten aantrekken om te zorgen voor voldoende massa om zo efficiënt en kostenbewust te kunnen blijven opereren. Ook daar zal het salesteam de nodige aandacht aan gaan besteden.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Luchtruim om 21.00 uur weer dicht

Volgende bericht

Mijn stage bij TravelPro, het verhaal van Leroy Joosen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.