Nieuws

Goede Tijden Slechte Tijden in Zuid-Afrika

Goede Tijden Slechte Tijden in Zuid-AfrikaZuid-Afrika is vanaf vrijdag 16 november twee weken lang het decor in Goede Tijden Slechte Tijden. Nederlands best bekeken soapserie heeft tien scènes opgenomen in Zuid-Afrika. De familie Bouwhuis ontmoet de Big Five en ervaart de cityvibes van wereldstad Johannesburg.

De opnames van de soapserie vonden plaats in onder andere Johannesburg, Pretoria en het wildpark Thandeka. Het wildpark Thandeka is gelegen in de noordelijke provincie Limpopo. Scenes met de Big Five zijn opgenomen in het wildpark Thandeka. Zeventien cast- en crewleden reisden af naar dit land, voor de opnames van scenes die zijn verdeeld over een periode van ruim twee weken. Niet eerder reisde de crew van Goede Tijden Slechte Tijden naar een verre bestemming voor opnames.

De reis naar Zuid-Afrika beloofd een bijzondere reis te worden voor de familie Bouwhuis. De indrukwekkende stad Johannesburg is te zien als ook enkele highlights van de bestuurlijke hoofdstad Pretoria. Ook de Big Five mocht niet ontbreken in de serie. De Zuid-Afrikaanse natuur is één van de meest spectaculaire decors in de geschiedenis van de succesvolle tv-serie.

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

SkyTeam focust in 2013 op Customer Value (video)

Volgende bericht

Woensdag algemene stakingen Zuid-Europa

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.