Cruise ClassNieuws

Gratis op reis met MSC Cruises

Reisagenten die in de periode van 22 april t/m 8 mei 2010 minimaal drie hutten boeken tijdens de spectaculaire “2 voor 1” actie maken kans op een gratis cruise voor 2 personen! De actie is geldig voor zowel boekingen die rechtstreeks gemaakt zijn bij MSC Cruises als via de cruisetouroperator. De gratis cruise (afhankelijk van beschikbaarheid) kan gemaakt worden in oktober op geselecteerde schepen.

Reisagenten die kans willen maken op deze unieke mogelijkheid om zelf het cruisen te ervaren kunnen t/m 9 mei alle definitieve boekingen in één document sturen naar info@msccruises.nl . Vermeld hierbij het reserveringsnummer, naam van de hoofdboeker, vertrekdatum en het schip. Op 10 mei zal de winnaar bekend gemaakt worden. Voor meer informatie kijk op www.msccruises.nl of bel met MSC Cruises, tel.023-5656590.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

9 ton schade Eindhoven Airport door aswolk

Volgende bericht

Word Wijzer en win leuke prijzen

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.