Nieuws

Gratis tickets transavia.com zeer gewild

IMG_7575De tweehonderd gratis tickets die transavia.com dinsdagochtend in het centrum van Eindhoven uitdeelt bleken zeer gewild. Het was een kwestie van vroeg opstaan wilde je er één kunnen bemachtigen. Alleen de eerste honderd aanwezigen die zich bij de speciale incheckbalie in het Piazza met hun koffer en paspoort meldde kregen een ticket.

De ticketactie was een onderdeel van de feestelijke opening van de derde thuisbasis van transavia.com die vanaf deze maand geopend wordt op Eindhoven Airport. Transavia.com vliegt al geruime tijd vanaf Brabantse luchthaven, maar vanaf februari 2013 is Eindhoven Airport ook officieel thuisbasis voor drie vliegtuigen van de luchtvaartmaatschappij. Bovendien start transavia.com met 4 nieuwe routes vanaf Eindhoven Airport, te weten Bologna, Madrid, Napels en Kopenhagen.

Froukje de Both presenteerde de feestelijke opening samen met airport-directeur Joost Meijs en Transavia-topman Bram Gräber. Samen checkten zij de eerste passagiers in.

 

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Wintersport Persdag Baltus in SnowWorld

Volgende bericht

Bom legt vliegverkeer Groningen plat

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."