Nieuws

Groots cruise-event twee keer per jaar in PTA

Groots cruise-event twee keer per jaar in PTA‘ANNONU events’ organiseert op 24, 25 en 26 oktober de eerste editie van het ‘TRAVEVENT – cruise reizen’ (www.travevent-cruisereizen.com) in samenwerking met CLIA (nu nog DCC – Dutch Cruise Council) in de Passenger Terminal Amsterdam (PTA), waarover TravelPro eind mei al schreef. ”Er staat op vrijdadgmiddag- en avond een netwerk-event voor de reisbranche op het programma”, zo laat René Kok van ANNONU events weten aan TravelPro. Het is de bedoeling dat het ‘TRAVEVENT – cruise reizen’ twee keer per jaar wordt georganiseerd, zowel in het voor- als najaar. Kok laat weten dat er rond de zestien rederijen en rond de zeventien touroperators aanwezig zullen zijn. De organisatie hoopt op 5000 tot 7000 bezoekers. ”Doordat het weekend ook in de herfstvakantie valt, hopen wij ook jongeren en gezinnen met kinderen aan te spreken. Het is een ontzettend leuk uitje en wellicht ook voor reisbureaus leuk om iets te organiseren. Tijdens de eerste dag zal de AidaSol aan de terminal liggen. Er zijn mogelijkheden om het schip te bezoeken en een rondleiding te krijgen”, aldus Kok. ANNONU events oriënteert zich op het organiseren van meerdere events voor de reisbranche. In overleg met de CLIA zal ANNONU events in 2014 ook zijn vaarwater verbreden naar België.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

The N Factor agentenaanbieding

Volgende bericht

Nieuwe parkeertarieven voor cruisepassagiers bij PTA

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.