Nieuws

Grote Reismarkt Duitsland op 20 november

Deel dit artikel

Het Duits Verkeersbureau organiseert op 20 november aanstaande weer haar grote jaarlijkse Reismarkt Duitsland voor de Nederlandse reisbranche. Op de markt zijn meer dan 40 Duitse toeristische aanbieders vertegenwoordigd.

Nu de herfst zijn intrede doet, is het tijd om alvast vooruit te blikken op 2019. Samen met meer dan 40 toeristische aanbieders brengt het Duits Verkeersbureau jou graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het toerisme naar Duitsland. Ze nodigen jou uit voor de jaarlijkse ReisMarkt Duitsland, die plaatsvindt op dinsdag 20 november 2018 van 11.30 tot 17.00 uur in het Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Dit grootste toeristische B2B-evenement over Duitsland op Nederlandse bodem is een platform voor informatie én inspiratie. In een ontspannen sfeer kan je in contact komen met meer dan 40 Duitse toeristische aanbieders: onder meer twaalf hotels en hotelketens, meer dan vijftien steden (waaronder Berlijn, Keulen, Dresden, Leipzig, Lübeck, Münster en Hannover), culturele locaties (zoals de Bundeskunsthalle in Bonn, de Semperoper Dresden, de Burg Hohenzollern en het Hohenzollernschloss) en populaire vakantieregio’s als Baden-Württemberg, het Saarland, Thüringen, Saksen, het Ruhrgebied, de Duitse Vakwerkroute en de Duitse Sprookjesroute.

Daarnaast wordt er informatie gegeven over actuele thema’s als ‘stedentrips’, ‘kerstmarkten’, ‘cultuur’, ‘wintersport’ en ‘gezinsvakanties’ in Duitsland. Vanzelfsprekend wordt er ook aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het toerisme naar Duitsland. Last but not least wordt er vooruit geblikt op het thema van 2019: ‘100 jaar Bauhaus’ en de viering van de ‘200ste geboortedag van Ludwig van Beethoven’ in 2020.

Aanmelden kan (vóór vrijdag 16 november) via deze link.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

TravelBird failliet verklaard

Volgende bericht

Travel Impact Lab creëert meer impact samen met partners

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."