Nieuws

GuidedByALocal in zee met dagblad Metro

De travel community GuidedByALocal.com is ook Metro Nederland niet ontgaan. De gratis krant serveert haar lezer iedere vrijdag een top 3 tips uit verschillende steden over de hele wereld. ‘Het bijzondere aan de tips van GuidedByALocal.com is dat ze door de ‘locals’ gegenereerd zijn. Puur uit passie! Een betere bron bestaat niet. De moderne reiziger raakt steeds meer ontwikkeld en is op zoek voor een unieke ervaring. GuidedByALocal.com biedt hun deze ervaring door een interactie met de locale bevolking te stimuleren. Deze manier maakt reizen puur en intenser’, aldus Frank van Rossum, reisliefhebber en woordvoerder van GuidedByALocal.com. GuidedByALocal.com is een verzamelplaats voor locals die zonder enige tegenprestatie bereidt zijn om de ‘onontdekte plekjes van hun stad’ te laten zien aan de reiziger van nu. Niet bedoeld voor toeristen, maar voor de echte reiziger.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Staking Finse luchtvaart vakbond treft mogelijk vluchten Finnair

Volgende bericht

Win een week gratis verblijf in Noorwegen met de Jong Intra

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.