Nieuws

Helikopter crasht in Manhattan

In Manhattan (New York City) is een helikopter tegen een gebouw op Seventh Avenue aangevlogen. Er is verder nog weinig informatie over de oorzaak.

De brandweer heeft laten weten dat de piloot van de helikopter is overleden. De crash zou hebben plaatsgevonden op een kantoorgebouw van 54 verdiepingen hoog dat zich dichtbij Rockefeller Center en Times Square bevindt. Een vuur dat ontstond na de crash zou onder controle zijn.

De politie heeft gevraagd om het gebied van West 51st en 7th Avenue te vermijden zodat hulpvoertuigen het gebied makkelijk kunnen bereiken. Dagelijks vliegen er tientallen helikopters over Manhatten. Helikoptervluchten over Manhattan zijn  namelijk zeer populair onder toeristen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees TravelPro 22 van 31 mei 2019 online

Volgende bericht

Cook's Club Sunny Beach geopend

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.