Nieuws

HEMA en ANWB ticketing partner Jaarbeurs

HEMA en ANWB gaan kaarten verkopen voor alle consumentenevenementen van Jaarbeurs, waaronder de Vakantiebeurs, MOTORbeurs Utrecht, Kampeer en Caravan Jaarbeurs, Bike MOTION Benelux , KreaDoe en Taste of Christmas. Daarnaast kunnen consumenten bij alle Albert Heijn winkels in Utrecht deze zomer sparen om tegen gereduceerd tarief (twee kaartjes voor de prijs van één) de Kampeer en Caravan Jaarbeurs en Taste of Christmas te bezoeken.

Terwijl voor het overgrote deel van Nederland de vakantie nog moet beginnen is Jaarbeurs al weer hard bezig met de organisatie van consumentenevenementen voor dit najaar en het volgend voorjaar. Business Unit Manager Leisure & Retail Marloes van den Berg van Jaarbeurs: “Ons doel is om elke keer weer onze bezoekers te verrassen, of het nu om vakantiegangers, fietsliefhebbers of motorfanaten gaat. Op onze evenementen staan de beleving en de interactie tussen de deelnemers en bezoekers centraal. Om die reden zijn we in de afgelopen tijd hard bezig geweest met een aanpassing van onze concepten. Door de verkoop van tickets door ANWB en HEMA brengen we onze evenementen onder de aandacht van een nog groter publiek en kunnen we de klanten van HEMA en ANWB een leuke dag uit bezorgen.”

Marloes van den Berg is ook enthousiast over de actie samen met Albert Heijn. “Jaarbeurs is geworteld in het Utrechtse, dus de AH-actie om te sparen voor activiteiten in Utrecht spreekt ons aan. Je kunt sparen voor een breed scala aan vrijetijdsbestedingen. Maar wat is er mooier dan dagje struinen over de Vakantiebeurs of je te laten inspireren voor het kerstdiner op Taste of Christmas?”

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Extra controle handbagage vluchten VS

Volgende bericht

SWISS komt met SWISS Choice

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.