Nieuws

HoldayTaxis stelt Sales Representative aan voor Nederland

Met ingang van 6 augustus 2012 is Melissa Zijlmans aangesteld als Sales Representative voor de Nederlandse reismarkt. Het zal de taak worden voor Melissa Zijlmans om de Nederlandse reisbureau’s te gaan ondersteunen in de verkoop van transfers van HolidayTaxis.

HolidayTaxis is sinds de Vakantiebeurs 2012 in Utrecht actief op de Nederlandse markt. De eerste 6 maanden zijn heel voorspoedig verlopen. ‘’HolidayTaxis ervaart dat er een behoefte bestaat bij de reisbureau’s om een transfermogelijkheid aan te kunnen bieden. Reisbureau’s zien het als extra service richting de klanten en uiteraard zijn de extra verdiensten ook interessant. Echter wij merken ook dat het product nieuw is en dat hierdoor de reisagent onzeker is om een boeking bij HolidayTaxis te maken. Wij willen de reisagenten hierin meer gaan ondersteunen, om deze reden hebben we ook Melissa Zijlmans aangenomen’’ aldus Simone Boon, country manager voor HolidayTaxis Benelux.

Melissa Zijlmans.

Melissa Zijlmans heeft haar opleiding gevolgd bij de World Travel School in Rotterdam en is daarna gaan werken voor Reisbureau Van Maren, onderdeel van de Veluwegroep in Dordrecht. Melissa Zijlmans voelt het zelf als een groot voordeel dat ze heeft gewerkt voor Reisbureau Van Maren. ‘’Ik heb ervaring in het werk op een reisbureau, ik weet waar we soms tegen aanliepen, ik ben ervan overtuigd dat deze ervaring me helpt bij het ondersteunen van de Nederlandse reisagenten voor HolidayTaxis’’, aldus Melissa Zijlmans.

HolidayTaxis biedt op 7000 bestemmingen in 90 landen wereldwijd transfers aan. Boekingen kunnen eenvoudig worden gemaakt via de website van HolidayTaxis, daarnaast heeft HolidayTaxis ook een link via het Smart Shopping systeem (Hydra) van Pyton. Direct na boeking kan de reisagent het voucher per email doorsturen naar de klant of uitprinten op kantoor.

HolidayTaxis werkt in Nederland nu samen met bijna alle reisburoketens en samenwerkingsverbanden. Het doel voor het komende jaar is vooral de samenwerking verder te gaan omzetten in meer verkoop van transfers door de reisagenten. Ook een samenwerking met de Nederlandse touroperators sluit HolidayTaxis niet uit. Veel touroperators bieden standaard nog geen transfer aan in hun citytrip programma, een gemiste kans, vindt Simone Boon. Door het aanbieden van een transfer bij een citytrip kan de reisagent en/of touroperator de reis van A-Z voor de klant regelen.

Sinds begin augustus 2012 werkt HolidayTaxis samen met DTI Travel uit Hoofddorp. Voor DTI travel zal HolidayTaxis alle transfers verzorgen buiten Turkije. Momenteel wordt er hard gewerkt bij beide ondernemingen om beide systemen op elkaar aan te sluiten.

Transferboekingen voor HolidayTaxis kunnen door reizigers direct op de website van HolidayTaxis.nl worden gemaakt, echter de tarieven welke de reisagent kan aanbieden aan de reiziger liggen aanzienlijk lager dan de directe tarieven. Simone Boon legt uit dat 90 % van de transfer boekingen van HolidayTaxis komen bij de reisagent vandaan, wij willen daarom de reisagent ondersteunen en hen het voordeel geven richting de klant. Het verschil in de tarieven kan oplopen tot 50%.

© 2014 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TravelXL lanceert mobiele website

Volgende bericht

Bedsonline verloot tickets ‘A State of Trance’

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.