Nieuws

Holidaycars start met VIP-team

Deel dit artikel

Deze maand gaat bij holidaycars.com een VIP-team op het hoofdkantoor aan de slag, dat als direct aanspreekpunt dient voor reisagenten. Sandrine Berkel, International Sales Manager holidaycars.com; “We laten er in 2012 geen gras over groeien. De Nederlandse reisagenten zijn voor ons Very Important Partners. Voor hen rollen we de rode loper uit. Met een gespecialiseerd serviceteam, dat hen bijstaat in raad en daad.”

Het VIP-team van holidaycars.com is samengesteld uit autohuurspecialisten met ruime ervaring in de reisbranche. Zij kennen de werkzaamheden van de Nederlandse reisagent door en door en weten precies waaraan zij behoefte hebben. Medewerkers van de reisbureaus kunnen bij de VIP-team-leden in Sassenheim terecht voor vragen over het autohuurproduct of bestaande boekingen. Omgekeerd geeft het VIP-team reisagenten verkooptips over de autohuur en denkt mee om de service te optimaliseren. Het team is zes dagen per week (uitgezonderd zondag) bereikbaar van 09:00 – 17:30 uur. Voor echt spoedeisende zaken zijn de medewerkers van holidaycars.com zelfs 24/7 bereikbaar. Met de campagne ‘Voel je vip@holidaycars.com ‘ zal de reisbranche worden geïnformeerd over de werkzaamheden van het nieuwe team. In deze slogan is het emailadres verwerkt, waaronder het team bereikbaar zal zijn.

Alle reisbureaus en zelfstandige reisbureaus ontvangen deze week een leuk introductie presentje, dus houd de brievenbus in de gaten.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Noorwegen is Themaland op Fiets- en Wandelbeurs

Volgende bericht

Euro-Express Treincharter wekelijkse AutoSlaap Treinen naar Italië

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.