Nieuws

Hongarije geel maar met zware inreisbeperkingen

De kleurcode van Hongarije wordt vanaf vandaag geel, maar het ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt dat Nederlanders goed op moeten letten op het inreisverbod waar beperkt uitzonderingen op mogelijk zijn (bijvoorbeeld studenten en zakenreizigers).

Na een verblijf in Hongarije hoeven reizigers voor terugkeer in Nederland geen negatieve test te laten zien en na terugkeer niet in (thuis)quarantaine. Er is nog wel een testverplichting voor reizen van Nederland naar Hongarije. Meer informatie over de in Hongarije en Nederland geldende (reis)maatregelen is te vinden op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Schiphol: winkelen kan vanaf nu al thuis of onderweg naar de luchthaven

Volgende bericht

Ouderenbond wil simpel papieren vaccinatiepaspoort

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.