Nieuws

Incredible India roadshow gestart in Amsterdam

Afgelopen dinsdagavond vond in Sofitel Legend The Grand de aftrap van de Benelux Roadshow van Indiatourism plaats. Een avond vol informatie, entertainment en ontmoetingen met het Ministerie van Toerisme en Indiase partners. Voor Petra Hoogkamp van The Travel Club en Konstanze Mulstegen, eveneens van The Travel Club, was de avond extra bijzonder: zij gingen naar huis met een geheel verzorgde reis naar India voor twee personen.

Shovana Sarangi, Assistant Director Indiatourism Londen, kijkt tevreden terug op de avond: “De Nederlandse markt is voor Indiatourism zeer belangrijk en wij willen de gestage groei van de afgelopen jaren vasthouden en waar mogelijk vergroten. Reden om evenementen te organiseren met als doel om Nederlandse reisprofessionals te informeren over het grote en veelzijdige aanbod dat in India te vinden is. De Gouden Driehoek en werelderfgoed Taj Mahal zijn breed bekend. Van safari’s tot skiën, ultraluxe treinarrangementen, ongekende gastronomie, nationale parken, uniek cultureel erfgoed en eeuwenoude tradities en religies; er kan met recht gesproken worden over Incredible India.”

E-visum
Deputy Director General, Rajendra Kumar Suman van het Ministerie van Toerisme, die tijdens de avond een uitgebreide India-presentatie verzorgd, zegt: “De bezoekersgroei vanuit veel Europese landen is mede te danken aan de introductie van het e-visum. Zo groeide het aantal Nederlandse aankomsten van 66.200 in 2015 naar 81.600 in 2018. De prijs van een e-visum is $25 en in het laagseizoen slechts $10. Ook nemen steeds meer touroperators India op in hun portfolio of laten deze groeien met de introductie van nieuw en ander aanbod. Daarbij stimuleert Indiatourism haar relaties vooral om aanbod naar minder bekende delen van het land te introduceren. Door de sterk verbeterde infrastructuur, zowel over land als door de lucht, is het samenstellen van rondreizen steeds makkelijker en efficiënter.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Belangrijke update: alle reizen Thomas Cook België geannuleerd

Volgende bericht

Nieuwe datum Oad Wintersport Canada Event is bekend

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.