Nieuws

Inschrijving voor Vakantiebeurs Awards 2016 geopend

Nagenoeg de gehele toeristische branche komt bij elkaar op de Vakantiebeurs voor de presentatie en introductie van de meest uiteenlopende wereldwijde vakantiebestemmingen. Dit event is dan ook het ideale platform voor de uitreiking van de Vakantiebeurs Awards. Dit is de tweede keer dat de awards worden georganiseerd. De uitreiking vindt plaats op de eerste consumentendag van de Vakantiebeurs op woensdag 13 januari 2016. De prijzen worden toegekend aan de meest succesvolle organisaties in de reismarkt. Het Nederlandse publiek is eindbeslisser. Meedingen naar deze prestigieuze consumentenprijzen staat open voor alle (dus ook niet-deelnemers aan de Vakantiebeurs) touroperators, verkeersbureaus, accommodaties, online aanbieders (OTA), vliegtuigmaatschappijen, luchthavens, vertegenwoordigers van steden en regio’s en organisaties in transport. De winnaars worden bekendgemaakt op woensdagmiddag 13 januari om 16.00 uur op het Afrika Podium in hal 2 van de Jaarbeurs in Utrecht.

Hoe het werkt
Via dit inschrijfformulier kan men zich inschrijven voor de Vakantiebeurs Awards. Dit kan tot 7 december 2015. De jury selecteert vervolgens drie genomineerden in de zeven categorieën: Verre Bestemmingen, Outdoor & Sport, Steden & Cultuur, Familie & Kinderen, Cruises & Zeilen, Kampeer & Camping en Soloreizen. De consument kiest de uiteindelijke winnaars door via de stemmodule op de site één favoriet per categorie te selecteren. De inzendingen worden beoordeeld op originaliteit, innovatiekracht, de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends en prijs-kwaliteitverhouding.

Vakantiebeurs 2016
De 46ste editie van de Vakantiebeurs wordt gehouden van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari 2016. ‘Gastland’ is Noord-Engeland dat vakantiegangers verrast met de gevarieerde natuur en trendy steden. Wegens succes zijn de speciale pleinen met de bundeling van de zes meest geliefde vakantietypen van Nederlanders terug. De pleinen zijn ONTDEK (verre bestemmingen), ACTIEF (outdoor & sport), ZIEN (steden & cultuur), SAMEN (familie & kinderen), VAAR (cruises & zeilen), BUITEN (kampeer & camping). Reisleiders en ervaren medereizigers geven op de pleinen reisadvies en reistips uit eerste hand.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

NHTV Breda vernieuwt opleiding Toerisme

Volgende bericht

Lees TravelPro #46 van 11 november online!

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.