Nieuws

Inventaris afkomstig uit het faillissement van D-reizen wordt geveild

Deel dit artikel

Begin april is de D-rt Groep, het moederbedrijf van de reisbureauketen D-reizen, failliet verklaard. Een deel van de inventaris afkomstig uit het faillissement wordt nu in opdracht van curator mr. K.J. Willemse van Willemse en Van Poorten advocaten te Haarlem via meerdere online faillissementsveilingen aangeboden bij BVA Auctions.

Onder meer kantoorinventaris, keukenapparatuur, stofzuigers en kopieerapparaten worden in de veiling aangeboden. Meebieden kan tot en met maandag 26 juli 2021. In verschillende online veilingen zal het inventaris afkomstig uit het faillissement van D-reizen worden aangeboden. De volgende veilingen zijn geopend voor biedingen:

  • Faillissement D-Reizen te Amersfoort: Er kan vanaf dit moment al geboden worden op de kavels. Deze online veiling sluit op maandag 24 juli 2021 vanaf 14:15 uur. Voor geïnteresseerden is er op donderdag 22 juli 2021 van 08:00 tot 10:00 een kijkdag. Adres: Kryptonweg 8 – hal 5, 3812 RZ in Amersfoort. Klik hier voor meer informatie over deze veiling.
  • Faillissement D-Reizen te Leiden: Er kan vanaf dit moment al geboden worden op de kavels. Deze online veiling sluit op maandag 24 juli 2021 vanaf 16:00 uur. Voor geïnteresseerden is er op maandag 19 juli 2021 van 10:00 tot 12:00 een kijkdag. Adres: Rooseveltstraat 49, 2321 BL in Leiden. Klik hier voor meer informatie over deze veiling.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Qatar heropent grenzen voor internationale reizigers

Volgende bericht

Camiel Eurlings benoemd als lid Raad van Commissarissen van BIA

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.