Nieuws

ITAC lanceert belevingsapp

Voor het nieuwe boekingsseizoen komt de ITAC (Independent Travel Agents Combination) met een speciale belevingsapp. Wolfgang Hendrix, manager ITAC: ‘Deze app geeft een extra dimensie aan onze visie om als ITAC een reisinformatiepunt te willen zijn voor klanten. Ik denk dat onze klanten klaar zijn voor apps. De ontwikkelingen gaan zo hard en dagelijks komen er nieuwe apps bij. Zeker nu de app óók op reisgebied zijn entree maakt en vooral bij de jongere generatie in de belangstelling staat, willen we daar als ITAC bij zijn’. In samenwerking met Pyton Communication Services werd gewerkt aan een speciale app, waarbij via mobiele toepassingen en webtechnologieën gemakkelijk een weg kan worden gezocht naar alle mogelijkheden in de reiswereld. Volgens Hendrix draait het bij de app meer dan ooit om beleving en inspiratie. Met handige zoekfuncties, waarbij kan worden gezocht op trefwoorden, bestemmingen, gewenste reisdata en de duur van de vakantie en waarbij alles wordt ondersteund met pakkende beelden, vindt de reiziger via de app zijn weg naar zijn reis c.q. vakantie.  Hendrix: ‘Maar het gaat uiteraard verder dan dat. De gebruiker kan met de app niet alleen inspiratie op doen voor zijn nog te boeken vakantie maar de reis uiteindelijk, door de koppeling met Waverunner, ook direct online boeken. Met deze app kunnen we klanten, die zich via een mobiele toestel op reisgebied willen oriënteren, dus straks ook bedienen.’

Meer over de ontwikkelingen én toekomst binnen de ITAC lees je in een exclusief interview met Wolfgang Hendrix in TravelPro die deze week verschijnt.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Voel de zomer-middag…

Volgende bericht

FerryFinder nu beschikbaar voor de iPhone

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."