AdvertorialNieuws

IT’S MORE FUN IN THE PHILIPPINES!

– Advertorial –

Meer dan 7.000 eilanden met tropische stranden, verschillende landschappen, de fascinerende onderwaterwereld, de prachtige cultuur met gastvrije mensen en de overheerlijke Aziatische keuken: de Filipijnen is de volgende bestemming om te ontdekken. Bovendien is het eiland Palawan voor de tweede keer op rij verkozen tot mooiste eiland ter wereld!

De Philippine Department of Tourism en Cathay Pacific nodigt je graag uit voor ‘Ontdek de Filipijnen’ op maandag 30 september, van 10.00 uur tot 13.30 uur. Speciaal voor dit evenement komt er een delegatie uit de Filipijnen naar Amsterdam om persoonlijk kennis te maken en samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. Met heerlijke hapjes en tropische drankjes belooft dit een mooie ochtend te worden!

Win!
Cathay Pacific geeft twee tickets weg naar een van de bestemmingen op de Filipijnen (Manila, Cebu, Davao, Clark) met een upgrade bij Beschikbaarheid naar Premium Economy Class.

Kom je ook?
Meld je aan door een mail te sturen naar filipijnen@usp.nl of bel naar 020-4232882.
Waar: Hanneke’s Boot, Dijksgracht 4d, 1019 BS Amsterdam.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. 18 september 2019 at 13:55

    […] IT’S MORE FUN IN THE PHILIPPINES! […]

Vorige bericht

Style in Travel neemt GoAmerika over

Volgende bericht

26 miljoen minder plastic items bij airlines TUI Group

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."