Nieuws

Jeannie Vincent stopt met The Travel Club

Na 23 jaar werkervaring in franchise in de reisbranche stopt Jeannie Vincent samen met partner Wicher Muijsson met The Travel Club. Vandaag werd bekend dat de aandeelhouder van Travel Company Direct recentelijk de aandelen heeft overgenomen van voormalig eigenaar van The Travel Club, Jeannie Vincent.

“The Travel Club is een prachtig bedrijf met fantastische mensen. Ik ben blij dat ik, samen met het team, veel ondernemers de kans heb kunnen geven om het mooie vak van reisadviseur succesvol uit te oefenen als ZRA, Business ZRA of ZRB. Maar het is tijd om de bakens te verzetten. We nemen eerst een paar maanden sabbatical. Dan zien we wel wat er op ons pad komt.”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Bert Thijssen verlaat The Travel Company

Volgende bericht

Don Kaspers naar TTC en TTCD

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.