Nieuws

Jet Airways blijft vliegen op en vanaf Schiphol: resolutieplan goedgekeurd

Deel dit artikel

Jet Airways wil haar gasten graag duidelijk maken en geruststellen dat de vluchten vanuit Amsterdam en Parijs volgens schema blijven vliegen. In samenwerking met Air France-KLM vliegt Jet Airways dagelijks tussen Amsterdam en Mumbai, Delhi en respectievelijk Bangalore en tussen Parijs en Mumbai en respectievelijk Chennai. Jet Airways verzorgt ook een dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Toronto.

Jet Airways betreurt de aanhoudende vluchtverstoringen in haar binnenlandse netwerk in India als gevolg van het annuleren van bepaalde vluchten. “We willen onze gasten ervan verzekeren dat dit van tijdelijke aard is”, aldus de airline.

Het bedrijf is actief betrokken bij al haar zakelijke leveranciers waaronder leasemaatschappijen en geeft regelmatig updates over de inspanningen van het bedrijf om zijn liquiditeit te verbeteren. Leasemaatschappijen hebben zich meedenkend opgesteld richting Jet Airways en er zijn geen toestellen van Jet Airways aan de grond gehouden in Amsterdam of Parijs.

Nog belangrijker is dat de key stakeholders van de luchtvaartmaatschappij vandaag bijeen zijn gekomen en het resolutieplan hebben goedgekeurd, waardoor er per direct herinvesteringen in de luchtvaartmaatschappij zullen worden gedaan. Jet Airways heeft er vertrouwen in dat de huidige complexe situatie met succes wordt opgelost en betreurt het ongemak dat hierdoor voor haar gasten is ontstaan.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Video - Cruiseschip veilig: spectaculaire beelden reddingsoperatie

Volgende bericht

Toekomst WOW Air (nog) onduidelijk

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.