Nieuws

Joëlle Mortier (Bito Reizen Zuidland) wint bezoek aan de doop van MSC Euribia

Deel dit artikel

Joëlle Mortier (Bito Reizen Zuidland) heeft de winactie van MSC Cruises gewonnen en mag als winnares mee naar de doop van het nieuwste schip van MSC Cruises (MSC Euribia, red.) op 8 juni in Kopenhagen.

Joëlle is superblij en kijkt er enorm naar uit: “Ik heb nog nooit gecruised en dat mijn eerste keer dan ook zo’n bijzondere cruise is, is natuurlijk helemaal fantastisch!”, reageerde ze.

Traditiegetrouw zal Sophia Loren – nu al voor de negentiende keer – de rol van peetmoeder vervullen voor een schip van MSC Cruises.

MSC Euribia is volgens MSC Cruises niet alleen het energie-efficiëntste cruiseschip ooit, maar bovendien op vele vlakken een toonbeeld van MSC’s vastberadenheid naar een duurzame toekomst. Het is het tweede schip in de vloot van MSC Cruises dat wordt aangedreven door LNG, de schoonste maritieme brandstof die momenteel op commerciële schaal beschikbaar is. Het schip beschikt ook over andere hypermoderne milieuvriendelijke technologieën, waaronder geavanceerde systemen voor afvalwaterbehandeling, afvalbeheer en energie-efficiëntie.

De MSC Euribia vaart deze zomer wekelijkse routes van Noord-Duitsland naar de Fjorden, en deze winter wordt dit nagelnieuw schip met wekelijkse afvaarten vanuit Rotterdam op de Northern Pearls route ingezet.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Untamed Travelling maakt studiereisbestemming bekend

Volgende bericht

Judith Eyck aan de slag bij HolidayPirates Group

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.