Nieuws

Jonas de Groot benoemd tot algemeen directeur de Jong Intra Vakanties

Deel dit artikel

Jonas de Groot (48) treedt per 1 november toe tot de directie van de Jong Intra Vakanties. Hij gaat de rol van Algemeen Directeur vervullen. Op dit moment is De Groot als commissaris verbonden aan het bedrijf.

De huidige directie van de Jong Intra Vakanties bestaat uit Coby van Dongen (Commercieel Directeur) en Bas Oomen (Directeur IT en Financiën). Met de directie-uitbreiding wil het bedrijf haar ambities voor de toekomst verder versnellen en realiseren. Coby van Dongen blijft het gezicht van het bedrijf en verantwoordelijk voor branche en retailpartners en zij blijft de commerciële zaken behartigen waaronder die van de productafdelingen. Bas Oomen blijft verantwoordelijk voor financiën en IT.

Coby van Dongen, Commercieel Directeur: “We zijn erg blij met de komst van Jonas, hij heeft jarenlange ervaring in de reiswereld en in het bijzonder op het gebied van marketing. Voor ons een waardevolle versterking binnen de directie om onze strategie en de daarbij behorende doelstellingen te kunnen realiseren.”

Jonas de Groot

Jonas de Groot: “De Jong Intra Vakanties is een prachtig bedrijf met mooie en ambitieuze doelstellingen voor de toekomst. Vanuit mijn rol als commissaris ben ik al een tijd nauw betrokken, ik kijk er enorm naar uit om samen met Bas en Coby en het team intensiever aan de slag te gaan!”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Paul Nuyens weg bij Carnival Cruise Line

Volgende bericht

Lees TravelPro 42 van 19 oktober 2018 online!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."