Nieuws

Kilroy tourt met mobiel reisbureau

Kilroy travels gaat tussen 11 april en 4 juni 2011 door Nederland touren met een Volkswagen busje dat is ingericht als mobiel reisbureau. Geïnteresseerden kunnen tijdens de Explordinary Tour van tevoren een afspraak maken met een reisadviseur om een reis te bespreken. “De afgelopen twaalf maanden hebben we een enorme toename gezien in het aantal jonge reizigers dat van plan is om op wereldreis te gaan”, aldus commercieel manager van Kilroy, Twan Schoenmakers. ‘‘Aangezien onze reisbureaus in Amsterdam, Utrecht en Groningen zitten, is het voor veel mensen te ver om ‘even’ langs te komen. Daarom komen we nu met ons mobiele reisbureau in zes weken langs zo’n dertien steden, zodat de klant niet meer naar ons toe hoeft te komen.”

Tijdens de Explordinary Tour wordt er een wereldreis voor twee personen weggegeven. “Wij vinden natuurlijk dat iedereen een keer in z’n leven een wereldreis gemaakt moet hebben. Het verandert je als mens, je maakt nieuwe internationale vrienden, het geeft je een andere kijk op het leven en laadt je batterij op wanneer je jarenlang hard gewerkt of gestudeerd hebt”, aldus Twan. De tour van Kilroy start op maandag 11 april in Tilburg en eindigt op zaterdag 4 juni in Leeuwarden. Meer info is te vinden op www.kilroyworld.nl/tour.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Wisselende reacties op nieuwe attractie Efteling

Volgende bericht

Tweede nieuwe vliegtuig ArkeFly binnen vijf dagen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.