Hier vind je de laatste informatie over netwerkwijzigingen als gevolg van het coronavirus. De actuele vluchtinformatie is te vinden op KLM.com en in de KLM-app.

Argentinië/Chili
In verband met reisrestricties in Argentinië: de vluchten naar/van Buenos Aires/Santiago de Chile worden vooralsnog opgeschort vanaf 15 maart tot en met 29 maart.

Aruba
Alleen inwoners van Aruba mogen in Aruba van boord gaan. Voorlopig blijft KLM volgens schema vliegen om passagiers van Aruba naar Schiphol te brengen.

Bonaire
Passagiers mogen in Bonaire niet van boord gaan tot en met 27 maart. Voorlopig blijft KLM volgens schema vliegen om passagiers van Bonaire naar Schiphol te brengen.

Canada
Met ingang van 17 maart mogen alleen Canadese staatsburgers naar Canada vliegen. Edmonton wordt vooralsnog opgeschort. KLM blijft vooralsnog vliegen naar Toronto, Vancouver, Montreal en Calgary.

Chili
Vluchten naar Santiago International Airport zijn vooralsnog opgeschort tot en met 29 maart.

MooieSokken.com - herensokken, damessokken, kindersokken

China
Alle vluchten naar China zijn vooralsnog opgeschort.

Colombia
Met ingang van 16 maart mogen alleen Colombiaanse staatsburgers en inwoners naar Colombia vliegen. KLM blijft vooralsnog vliegen naar Bogota en Cartagena.

Costa Rica
Alleen staatsburgers en inwoners van Costa Rica kunnen naar Costa Rica vliegen van 19 maart tot en met 12 april.

Curaçao
Alleen inwoners van Curaçao mogen van boord gaan in Curaçao. Voorlopig blijft KLM volgens schema vliegen om passagiers van Curaçao naar Schiphol te brengen.

Ecuador
Vanaf 16 maart kunnen alleen inwoners van Ecuador naar Ecuador vliegen. Per 17 maart geen inkomende passagiers op Quito en Guayaquil. Reizigers kunnen wel van Ecuador naar Europa vliegen.

Filipijnen
Vanwege reisbeperkingen zijn alle vluchten naar Manilla opgeschort tot en met 21 maart.

Ghana
Vanaf 16 maart kunnen alleen inwoners van Ghana naar Ghana vliegen. Geen andere inkomende passagiers op Accra. Reizigers kunnen wel van Ghana naar Amsterdam Airport Schiphol vliegen.

Hong Kong
In verband met reisrestricties van Nederland worden de vluchten van Hong Kong naar Schiphol op 14 en 17 maart alleen met vracht uitgevoerd.

India
In verband met reisrestricties in India vervallen de volgende vluchten:

Bangalore: 16 maart

Bombay: 17 en 19 maart

Delhi: 18 maart

Italië
In verband met reisrestricties van Nederland worden de vluchten naar/van Italië met ingang van 14 maart vooralsnog opgeschort tot en met 28 maart.

Kenia
Vanaf 17 maart tot en met 16 april kunnen alleen staatsburgers en inwoners van Kenia naar Kenia vliegen. Overstappen op Nairobi is toegestaan.

Koeweit
In verband met reisrestricties in Koeweit: de vluchten naar/van Koeweit/Bahrain worden vooralsnog opgeschort vanaf 13 maart tot en met 23 maart.

Maleisië
Vanaf 18 tot en met 31 maart mogen er geen buitenlandse toeristen naar Maleisië reizen. Overstappen is wel toegestaan. KLM blijft vooralsnog vliegen naar Kuala Lumpur.

Oekraine
Vanwege reisbeperkingen zijn vanaf 17 maart alle vluchten naar Kiev geannuleerd.

Oman
De vluchten naar Muscat zijn vooralsnog opgeschort tot en met 22 maart.

Oostenrijk
Oostenrijk heeft een toegangsverbod opgelegd voor een aantal landen, inclusief Nederland. Met ingang van 18 maart worden de vluchten van Amsterdam Airport Schiphol naar Wenen en Graz zonder passagiers uitgevoerd.

Panama
De vluchten naar Panama City zijn vooralsnog opgeschort tot en met 28 maart.

Polen
Vanaf 15 maart gaan vluchten leeg naar Polen en met passagiers terug naar Amsterdam.

Peru
Met ingang van 16 maart geldt een toegangsverbod voor Europese vluchten in Peru gedurende 30 dagen. De vluchten naar Lima zijn vooralsnog opgeschort.

Rusland
Vanwege reisbeperkingen zijn vanaf 16 maart alle vluchten naar St. Petersburg geannuleerd.

Sint Maarten
Vanaf 17 maart tot en met 31 maart mogen er geen passagiers van Europa naar Sint-Maarten worden vervoerd. Voorlopig blijft KLM volgens schema vliegen om passagiers van Sint Maarten naar Schiphol te brengen.

Suriname
Passagiers mogen niet van boord gaan in Suriname. Voorlopig blijft KLM volgens schema vliegen om passagiers van Suriname naar Schiphol te brengen.

Taiwan
Vanwege reisbeperkingen zijn alle vluchten naar Taipei opgeschort tot 21 maart.

Turkije
Vanwege de reisbeperkingen in Turkije worden vanaf 14 maart tot en met 22 maart vluchten naar Istanbul zonder passagiers uitgevoerd. Passagiers die mee terug vliegen moeten Nederlands zijn.

Verenigde Staten
Vluchten naar Las Vegas, Washington en Minneapolis zijn vooralsnog tot en met 29 maart opgeschort vanwege de reisrestricties.

Zuid-Korea
Vanwege de reisbeperkingen vanuit Nederland zullen de vluchten van Seoul Incheon naar Amsterdam vooralsnog tot en met 28 maart uitsluitend vrachtvervoer zijn.