Nieuws

KLM en Air Mauritius stoppen samenwerking

KLM en Air Mauritius stoppen vanaf 27 oktober 2019 met hun samenwerking. De huidige gezamenlijke vluchten die tweemaal per week door Air Mauritius worden uitgevoerd, zullen gedurende het zomerseizoen voortgezet worden tot en met 26 oktober 2019. Passagiers die in het bezit zijn van een ticket voor een vlucht na deze datum worden omgeboekt of komen in aanmerking voor restitutie.

De bestaande samenwerking tussen Air France en Air Mauritius ondervinden geen gevolgen  van de opschorting van de Amsterdam – Mauritius route, waardoor klanten de optie hebben om via Parijs Charles De Gaulle naar Mauritius te reizen. Beide luchtvaartmaatschappijen zullen ook in het vervolg tot twee vluchten per dag tussen Parijs en Mauritius aanbieden.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

1TIS verwelkomt Enotria Travel als nieuwe klant

Volgende bericht

EURAM Webinar Sicilië: 25 april 2019

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."