Nieuws

KLM en Winair sluiten code share overeenkomst

Deel dit artikel

KLM en Winair zijn een codeshare overeenkomst aangegaan. Dankzij deze nieuwe samenwerking kan KLM acht additionele bestemmingen in het Caribische gebied aanbieden. Vanuit de thuisbasis Sint Maarten, biedt het netwerk uitstekende aansluitingen naar de Bovenwindse Eilanden op de drie wekelijkse KLM Amsterdam Sint Maarten diensten.

De KLM codes worden toegevoegd aan acht bestemmingen binnen het Winair netwerk: Saba, St. Eustasius, St. Barts, Tortola, St Kitts, Nevis, Antigua en Dominica. “Deze overeenkomst met de airline biedt een unieke gelegenheid om onze positie in het Caribisch gebied verder te versterken. De nieuwe verbindingen naar de Bovenwindse eilanden zijn een welkome uitbreiding van het KLM netwerk in deze belangrijke regio”, aldus Harm Kreulen, Air France-KLM Senior Vice President Benelux.

Michael Cleaver, CEO Winair: “Met deze nieuwe samenwerking worden we een partner van een van s’ werelds bekendste luchtvaartmaatschappijen. Passagiers en hun bagage kunnen nu naadloos via Sint Maarten naar hun eindbestemming in zowel het KLM als Winair netwerk reizen.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Eerste vlucht TUI fly Paramaribo feestelijk onthaald

Volgende bericht

Laat je bijpraten tijdens de Spaanse Avond

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.