CoronavirusNieuws

KLM hervat met ingang van 28 mei de vluchten van en naar Kuala Lumpur

Met ingang van 28 mei hervat KLM haar vluchten van en naar Kuala Lumpur. KLM voert drie vluchten per week uit: op maandag, donderdag en zaterdag. Via de website van de airline zijn nog niet alle vluchten voor de maand juni beschikbaar. KLM geeft aan dat de blijvende beschikbaarheid van vluchten afhankelijk zal zijn van het aantal passagiers.

Wie in Maleisië woont en/of na een verblijf in Nederland wil terugkeren, moet er goed rekening mee houden dat er op dit moment sprake is van inreisbeperkingen en quarantaineregels gelden. Reizigers die niet over het juiste visum beschikken, komen Maleisië niet in zolang de Maleisische autoriteiten de inreisbeperkingen niet hebben opgeheven. Wie een visum heeft waarmee je Maleisië in kunt komen, moet er rekening mee houden dat een quarantaine van twee weken verplicht is in een door de Maleisische overheid aangewezen quarantainecentrum.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Vliegtuig Pakistan International Airlines neergestort

Volgende bericht

Portugal neemt weer een stap in het geleidelijk openstellen van de economie en het sociale leven

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.