Nieuws

KLM: kosteloos omboeken vanwege ov-staking

Vanwege de ov-staking heeft KLM een vrijwillige omboekingsregeling afgekondigd. Deze houdt in dat onze klanten kosteloos hun vlucht kunnen omzetten naar een andere datum. Dit kan online via MyTrip, de KLM social media-kanalen en het KLM Customer Contact Centre.

Op dinsdag 28 mei staakt het openbaar vervoer in Nederland. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van Schiphol. KLM en Schiphol werken intensief samen om de gevolgen voor passagiers zoveel mogelijk te beperken.

KLM adviseert passagiers om hun reisplannen aan te passen of -indien mogelijk- uit te stellen. Daarnaast raden wij reizigers aan om alleen naar Schiphol te komen als dit strikt noodzakelijk is. Is reizen vanaf Schiphol op 28 mei echt nodig, dan moeten passagiers rekening houden met een langere reistijd van en naar de luchthaven toe en ruim op tijd vertrekken.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Workshop en symposium 'Human rights in tourism'

Volgende bericht

Feestelijke eerste vlucht naar IJsland van Voigt Travel en Transavia

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.