Nieuws

KLM ook in 2019 en 2020 titelsponsor KLM Open

Deel dit artikel

KLM heeft haar titelsponsorschap van het KLM Open met twee jaar verlengd. Dat maakte Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland, donderdagavond bekend tijdens de uitreiking van de Golf Awards in Noordwijk. De luchtvaartmaatschappij is daarmee ook in 2019 en 2020 titelsponsor van het grootste meerdaagse sportevenement van Nederland, dat tevens het oudste toernooi is van de European Tour.

De verlenging houdt in dat er in ieder geval nog drie KLM Open-edities op de planning staan. KLM is titelsponsor sinds 2004. “Het doet ons plezier dat KLM zich na 2018 nog eens voor twee jaar verbindt aan het KLM Open. Het toernooi is een waardevol platform voor de gewenste ‘KLM-exposure’ en stelt ons in staat om een zeer groot aantal zakelijke relaties te ontvangen. Daarbij zal 2019 een heel bijzonder jaar worden, want dan viert KLM haar 100ste verjaardag en beleeft het Dutch Open haar 100ste editie. Dat zijn echt unieke en opmerkelijke mijlpalen die er toe doen”, aldus Harm Kreulen.

Het KLM Open 2018 vindt plaats van 13 tot en met 16 september 2018 en wordt voor de derde en laatste keer gespeeld op golfbaan The Dutch in Spijk (Gemeente Lingewaal). Voor de verdere invulling van de edities 2019 en 2020, waaronder de baankeuze, zijn KLM en promoter TIG Sports met diverse partijen in gesprek.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Lees TravelPro #50 van 15 december online

Volgende bericht

Succesvolle agenten-avonden van Oad en Sunny Cars

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.