Nieuws

KLM start met serveren soep in Business Class

Met ingang van deze maand serveert KLM in de World Business Class soep als voorgerecht. De vegetarische soep wordt als keuze aangeboden naast het standaard voorgerecht van het World Business Class menu. Ook bij de Express service in de WBC wordt soep geserveerd. Uit onderzoek blijkt dat passagiers keuze in het voorgerecht zeer waarderen. Op testvluchten waar zowel de soep als het standaard voorgerecht werd geserveerd, waardeerden de passagiers ook het standaard voorgerecht hoger dan op vluchten zonder keuze.

KLM werkt zoveel mogelijk met seizoensgebonden producten en start daarom met een gele paprika soep. De versbereide soep wordt dagelijks aan boord gebracht. Tot eind september serveert KLM in de World Business Class de menu’s van Sergio Herman. KLM biedt al jaren maaltijden aan in de World Business Class die zijn ontwikkeld door diverse Nederlandse topchefs als Richard Ekkebus, Jonnie Boer, Onno Kokmeijer, Mario Ridder en de Vlaamse Peter Goossens.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Oad-familie Ter Haar gaat Rabo voor rechter slepen

Volgende bericht

KLM Curaçao Marathon primeur op Curaçao

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.