Nieuws

KLM tweede in Twinkle100

(VIDEO) KLM heeft een verrassende tweede plaats behaald in de Twinkle100 met een omzet van € 372 miljoen. De Twinkle100 is een ranglijst van de grootste online verkopers op basis van consumentenomzet, een initiatief van vakblad Twinkle dat zich richt op webwinkeliers. De organisatie heeft dit jaar twee lijsten gemaakt, één voor retailorganisaties en één voor online reisaanbieders (top 30). Naast KLM staan in de top 5 van de lijst voor online reisaanbieders ook de Sundio Group (€ 312 miljoen omzet), TUI (€ 234 miljoen omzet), Thomas Cook (€ 229 miljoen omzet) en transavia.com (€ 192 miljoen omzet). De totale omzet van alle dertig online reisaanbieders (€ 2,9 miljard) is bijna gelijk aan de omzet van alle honderd grootste retailorganisaties samen (€ 3,1 miljard).

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Gerlos en Val Thorens meest populair

Volgende bericht

Valentijnsactie Hotelplan hartverwarmend

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.