Nieuws

KLM upgrade inflight entertainment

Deel dit artikel

KLM past het Inflight Entertainment systeem aan in KLM’s intercontinentale vloot. Behalve de extra lange beschikbaarheid, waardoor passagiers tot aan de landing film kunnen kijken,  is ook de navigatie van het systeem aantrekkelijker gemaakt door minder tekst en meer visuele navigatie te gebruiken.

KLM biedt passagiers de mogelijkheid om vanaf het moment dat zij in hun stoel aan boord zitten tot het moment dat zij uitstappen te genieten van het aanbod aan Inflight Entertainment. Voor de passagier betekent dit dat op alle intercontinentale vluchten tot 1 uur langer gebruik gemaakt kan worden van de films, muziek en andere mogelijkheden van het systeem dat iedere passagier tot zijn beschikking heeft. Voorheen ging het Inflight Entertainment systeem pas aan als het toestel in de lucht was en voor landing weer uit.

Passagiers kunnen tijdens de vlucht kiezen uit meer dan 1000 uur programmering, die aangeboden wordt in tot 12 talen. Naast de audiovisuele media biedt KLM aan boord ook de Holland Herald en verschillende kranten aan. Passagiers kunnen voor hun vlucht al bekijken welke programmering er aan boord beschikbaar is op de KLM website en via de KLM Movies & more app. Deze is beschikbaar voor zowel Apple als Android smartphones en binnenkort ook voor iPad.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Regent Seven Seas introduceert 2014-2015 Winter Collectie

Volgende bericht

Reisburo Actueel #12

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.