Nieuws

KLM verhoogt frequentie naar Edmonton

KLM vliegt het gehele jaar door met een non-stop vlucht van 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton, de hoofdstad van de Canadese provincie Alberta. Vandaag maakt de luchtvaartmaatschappij bekend dat zij de frequentie van deze vlucht tijdens het winterseizoen verhoogt vanwege het toenemende aantal passagiers.

Van november 2018 tot en met maart 2019 zal KLM tot vier keer per week vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar Edmonton International Airport (YEG). Voorafgaand aan de verhoging vloog KLM in de winter tot drie keer per week. De nieuwe dienstregeling betekent een capaciteituitbreiding van 20% van het aantal vluchten naar Edmonton en extra beschikbaarheid in de voorjaarsvakantie. Goed nieuws, want deze luchthaven is de toegangspoort tot de Canadese Rocky Mountains die in de winter de ideale omgeving vormen voor een winterbelevenis.

De verhoging van de frequentie is niet het enige voordeel dat KLM biedt voor haar reizigers. Eerder maakte de luchtvaartmaatschappij ook al bekend dat alle skiërs en snowboarders gratis hun eigen wintersportuitrusting mee mogen nemen op deze ‘powder flight to the Canadian Rockies’. Dit voordeel geldt enkel en alleen voor de rechtstreekse vlucht naar Edmonton International Airport en terug met vertrek tussen 1 november 2018 en 31 maart 2019 geboekt via geselecteerde touroperators.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Europa maakt werk van Ryanair

Volgende bericht

Huisdieren reizen op dierendag gratis mee met Transavia

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.