Nieuws

KLM vliegt weer twee keer per week naar Singapore

Deel dit artikel

De Singaporese overheid heeft Nederland toegevoegd aan de zogeheten Vaccinated Travel Lane (VTL). Dit betekent dat volledig gevaccineerde reizigers die met een VTL-vlucht naar Singapore vliegen, ter plaatse niet meer in quarantaine hoeven. Met ingang van 1 november biedt KLM twee VTL-vluchten per week aan naar Singapore. Deze vluchten worden deze week boekbaar.

Reizigers afkomstig uit VTL-landen moeten ook een negatieve COVID-19-testuitslag kunnen laten zien die voor vertrek niet ouder is dan 48 uur. Kijk voor de overige eisen op de website van de Singaporese overheid.

Overstappers
Reizigers uit andere VTL-landen dan Nederland, kunnen overstappen in Amsterdam op de twee VTL-vluchten naar Singapore en verder mits zij voldoen aan de gestelde VTL-eisen. Ook Nederlandse reizigers kunnen in Singapore overstappen op vluchten binnen Azië, mits zij voldoen aan de gestelde inreiseisen van de plaats van bestemming.

Vluchtschema naar Singapore
De KLM-vluchten van Amsterdam naar Singapore worden ofwel uitgevoerd met een Boeing 777-300ER ofwel met een Boeing 787. Het vluchtschema van KLM van Amsterdam naar Singapore is als volgt:

21 t/m 31 oktober KL835/KL837/KL839 Dagelijks 21:15 15:45+1 B787/B77W
1 november 2021 t/m 26 maart 2022 KL835/KL837/KL839 Di/wo/do/vr 21:10 16:20+1
KL833 (VTL-vluchten) Ma/Za

N.B.: KL833/KL839 gaat door naar Kuala Lumpur; KL837 gaat door naar Jakarta

 

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Bye bye, winter blues!

Volgende bericht

“Nog nooit een ontevreden Bonaire klant gehad”

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."