Nieuws

KLM wil 35 Embraers 195-E2 kopen

KLM heeft vandaag op de 53ste Internationale Parijse Luchtvaartshow haar intentie aangekondigd om 35 E195-E2 te kopen waarvan vijftien vaste bestellingen en nog eens aankooprechten voor 20 toestellen van hetzelfde model.

“Embraer is de afgelopen tien jaar een belangrijke partner geweest voor KLM en Cityhopper. Onze klanten waarderen de E190 en E175’s. De E2 zou een welkome aanvulling zijn op de KLM-vloot, waardoor we meer capaciteitsflexibiliteit krijgen en de kosten helpen beheersen. Bovendien ondersteunt de milieuvriendelijke E195-E2 ook onze duurzaamheidsdoelstellingen met lagere niveaus van geluid en emissies”, zegt Pieter Elbers (KLM President & CEO).

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees TravelPro 24 van 14 juni 2019 online

Volgende bericht

Kabinet wil belasting heffen op kerosine

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."