Nieuws

Kom naar de Vakdag en win een studiereisplek naar Ras Al Khaimah

Voor een vakantie naar Ras Al Khaimah kun je kiezen uit een strandvakantie, maar ook uit een mix van strand en activiteiten. Het ligt op een uur rijden vanaf Dubai en dus is ook een combinatie met deze wereldstad goed mogelijk. Ben je al nieuwsgierig? Wat het emiraat allemaal biedt, vind je op de Vakantiebeurs en bezoek dan ook zeker de stand in hal 8.

Win!
Wil je Ras Al Khaimah met eigen ogen ontdekken en bewonderen? Kom dan op de Vakantiebeurs Vakdag om 16.00 uur naar de stand van Ras Al Khaimah (Hal 8, stand E.066) en maak kans op het winnen van een studiereisplek.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Caroline Härtel nieuwe manager CSR van Corendon Hotels & Resorts

Volgende bericht

Visit USA en Brand USA lanceren 'Ask A Local campagne' in Nederland

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.