Nieuws

Kom naar het Tenerife Beachevent

Tenerife is al jaren een populaire vakantiebestemming. Is je klant nog nooit op Tenerife geweest? Dan zijn er genoeg redenen om voor Tenerife als vakantiebestemming te kiezen.

Zo is de temperatuur meer dan een pluspunt op het eiland. Het is altijd mild en aangenaam, met een jaarlijks gemiddelde van 22 graden celcius en zeer weinig regen. In de zomer is hier ook echt zomer, met een temperatuur rond de 29 graden! De hotels, recreatieve voorzieningen en diensten liggen op hetzelfde niveau als de beste wereldbestemmingen. Je klant zult geen betere toeristische infrastructuur vinden in Europa als hier. Dat zullen je klanten ook ondervinden op een van de acht golfbanen, die stuk voor stuk uniek zijn.

De straten en winkelcentra’s van Tenerife staan vol met exclusieve boetieks van de beste merken. Hier kunnen je klanten horloges, parfums, of nieuwe schoenen bemachtigen. Vergeet niet dat de belasting op de producten hier lager zijn dan in andere steden binnen Europa. En denk aan de lokale gastronomie die eenvoudig en lekker is. Daarnaast vind je op het eiland gespecialiseerde restaurants, waar chefs met internationale prestige hun gerechten smaak geven. De wijnen van het eiland, met hun heerlijk vulkanische karakter, zullen je zeker verrassen.

Beachevent
Op woensdag 13 september organiseert het verkeersbureau van Tenerife het Tenerife beachevent in Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal. Vanaf 18.00 uur worden reisadviseurs ontvangen door het verkeersbureau met heerlijke wijnen van het eiland.

De avond staat in het teken van ‘het andere Tenerife’. Er worden allerlei nieuwtjes en verkooptips gedeeld naast Tenerife’s geweldige zon, zee, strand. Ook maak je kennis met tien luxe hotels en gespecialiseerde DMC’s van het Canarische eiland, waaronder:

Aanmelden kan via denise.dissel@travelproof.nl. Wacht er niet te lang mee want het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Stip zoekt Product Manager Rondreizen (M/V) - Gesloten

Volgende bericht

Eindhoven Airport wint Red Dot Award

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.