TravelPro

Kuoni introduceert budgetlabel Smart Holidays

Tijdens de Club van 100-bijeenkomst heeft Kuoni een geheel nieuw budgetlabel geïntroduceerd, genaamd Smart Holidays. De producten zullen boekbaar zijn vanaf 27 december 2013.

Waarom ‘Smart Holidays’?
“We merken dat er steeds meer vraag komt naar scherp geprijsde verre reizen waarbij alle highlights van een bestemming worden bezocht. Klanten zijn steeds vaker opzoek naar de slimste keuze voor de scherpste prijs. ‘Smart Holidays’ biedt de reiziger een alternatief voor de maatwerk reizen van Kuoni”, aldus Hans de Wilde (managing director New Dutch Travel Company).

“Ook bij ‘Smart Holidays’ profiteert de klant van onze bestemmingskennis en jarenlange ervaring. Onze productexperts hebben van 18 topbestemmingen de populairste steden, parken en regio’s geselecteerd, of het nu om een auto-, camper-, groepsreis of stadsarrangement gaat. De opgenomen routes en accommodaties zijn zorgvuldig gekozen op basis van prijs en kwaliteit. De vlucht is inclusief, het vervoer ter plaatse ook! Een aanpassing is dan ook niet nodig. Bij de reizen inclusief auto heeft de klant wel de vrijheid om een eigen route of ander autotype te kiezen. Kortom, wie slim wil reizen, boekt ‘Smart Holidays’.”

Uitgebalanceerd reisaanbod
“Door gezamenlijk met Kuoni voor meerdere merken in te kopen hebben wij zeer scherpe prijzen onderhandeld en kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen. ‘Smart Holidays’ biedt je klant kwaliteit voor een scherpe prijs. Het aanbod bestaat uit:
• Autoreizen
• Camperreizen
• Fly & Drive reizen
• Fly & Camper reizen
• Groeps- & Kampeerreizen
• City trips
• Privé-reizen
• Strandvakanties

Met ‘Smart Holidays’ verwachten wij de reisagenten een goede basis te bieden voor klanten die graag een verre reis willen maken voor een scherpe prijs, zonder aan kwaliteit in te leveren.”

‘Smart Holidays’ is er ook voor de reisagent! Gedurende de maanden januari, februari en maart 2014 zullen er diverse incentives worden uitgezet die variëren van een week gratis autohuur in een Smart Cabrio tot een week gratis verblijf op Bali!

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Exit mobile version