Nieuws

Lees nu: e-Congresspecial met alles over Belfast en congres

Deel dit artikel

ANVR heeft een e-congresspecial gepubliceerd met het oog op het ANVR-Congres dat volgende maand plaatsvindt in het Noord-Ierse Belfast. In de e-congresspecial kun je er alvast van alles over lezen.

Welke sprekers inspireren de deelnemers, waarmee informeren -soms provoceren- zij ons en welke fantastische locaties bezoeken we tijdens het ANVR-Congres dat van 21 tot en met 24 november dit jaar neerstrijkt in Belfast?

Lees in het e-magazine meer over deze bruisende hoofdstad met zijn fascinerende geschiedenis, het congres en interviews met verschillende ‘hoofdrolspelers’.

Geïnspireerd en wil je meer weten over Belfast? Bekijk deze blog van Martijn Smeenge van BUAS. Je kunt ook meer zien en te weten te komen als je klikt op een van deze filmpjes: Doors of Thrones of We’ve come a long way.

Uiteraard nodig ik je uit dit magazine ook met anderen verder te delen. De inschrijvingen voor het congres zijn inmiddels gesloten, maar wie alsnog mee wil kan contact opnemen met de brancheorganisatie.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Kom je ook naar de TravelPro Dinner Workshop?

Volgende bericht

Lees TravelPro 40 van 4 oktober 2019 online

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.