2021Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro 12 van 26 maart 2021

Ga er eens goed voor zitten om het vonnis dat is uitgesproken over de zaak die D-rt/DTRU aanspande tegen SGR en de Staat te lezen, vertelt Gabriëlla Hoop van Avila Beach Hotel over de situatie op Curaçao, peilden we de meningen over de eerste testreis die er aan zit te komen, lees je een reactie van Suzanne Goossen (TUI) op het heropenen van de winkels, vertelt Sam Gertsen wat er allemaal is besproken tijdens de online workshop die Transavia organiseerde voor partners en lees je over de jaarlijkse conferentie van Travel Counsellors die dit keer voor het eerst volledig virtueel werd gehouden.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Consument de dupe? DTRU: Ja, SGR: Nee

Volgende bericht

ANVR en DTA: ‘Alle irritaties zijn uitgesproken’

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.