2021Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro 16 van 23 april 2021

Lees je alles over de proefreizen die deze en volgende maand allemaal zijn of worden gehouden. Waarom worden deze georganiseerd? We spraken erover met Frank Radstake van de ANVR.

Blader verder en je vindt een video-impressie en -interview gemaakt tijdens het event van Visit USA in Zwolle en omgeving. Wat een positiviteit tijdens dit event waarbij velen elkaar weer voor het eerst zagen. Ook spraken we met Erdem Acir (Turks Verkeersbureau Nederland) en Erkan Yağci (Board Member Türkiye Tourism Promotion and Development Agency/TGA) en gingen we op bezoek bij Bert Wildeman, zijn vrouw Natasja en dochter Jolijn, die met hun escape spel reizen naar de huiskamer brengen.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Meld je nu aan voor Destination Estonia Onlive 2021

Volgende bericht

Super Travel League

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.