2018Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro 38 van 21 september online!

Daar is-ie dan: TravelPro 38! SRC Reizen viert dit jaar haar 35-jarig bestaan. TravelPro sprak oprichter Wibo Anema en kersverse directrice Sietske van der Maat die sinds 1997 bij SRC werkt. “Hier heb ik nog met Holland International in de rechtbank gestaan, die vonden het niet terecht dat ik het woord ‘cultuurvakanties’ claimde”, aldus Anema terwijl we door de stad lopen. “Helaas verloor ik die zaak.” In deze editie lees je ook alles over waarom Sambasso geen Sambasso-dag houdt dit jaar, waren we aanwezig op het winterfestival van Disney Stars, de zomerborrel van Transavia en waren we op de roadshow van Curaçao. En er is meer…

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Arrogante autoritaire klootzakken

Volgende bericht

KLM breidt uit met Las Vegas, stopt met Sierra Leone en Liberia

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."